Computer support/service door ervaren ICT-specialisten

Je laptop, desktop-PC(’s), tablet, printer en eventuele andere ICT-apparatuur maar ook je (Cloud)software, internet- en Wifiverbinding moeten gewoon werken. Overal en altijd. Helaas is een storing niet uit te sluiten. Het blijft techniek. En die is helaas niet altijd volledig voorspelbaar. Ook al omdat diverse onderdelen in een ‘ICT-keten’ vaak nauwlettend met elkaar te maken hebben.

Gelukkig zijn de ICT-specialisten van SmartCom all-round en bijzonder ervaren op het gebied van kantoor/werkplekautomatisering. Is er een storing? Bel gewoon of stuur ons een e-mail. Zowel op software als hardware krijg je, afhankelijk van je service-overeenkomst, bij ons een meer dan uitstekende ondersteuning en service zodat je verzekerd bent en blijft van continuïteit.

Vakkundige ICT-hulp op afstand

Vakkundige ICT-hulp op afstand

Eén van onze specialismes is remote support/service. Hierbij kijken we, met een beveiligde verbinding via Teamviewer of Quickassist, tijdelijk mee op je computer. Vaak kunnen we het probleem of de problemen dan direct verhelpen.

Het kan ook zijn dat de oorzaak van de problemen niet direct te achterhalen is waardoor er meer tijd nodig is om de storing te verhelpen. In dat geval maken we glasheldere afspraken over de planning en de kosten van de door ons uit te voeren herstelwerkzaamheden. Heb je een service-overeenkomst bij ons afgesloten dan zijn er vaak geen extra kosten en heb je recht op de overeengekomen respons/reparatietijd. Is je computer gecrasht, kom dan tijdens openingstijden naar onze SmartCom Store in Soest. Of laat je computer door ons afhalen. Dat kan natuurlijk ook als je je computer ergens anders hebt gekocht. We hebben kennis van de meest uiteenlopende merken en modellen computers.

Support en service op locatie

Support en service op locatie

De ICT-specialisten van SmartCom verlenen desgewenst ook technische support/service op locatie. Niet alleen bij een storing aan een enkele desktopcomputer of laptop, ook voor onder meer het verhelpen van Wifi-problemen, het oplossen van problemen met de netwerkserver en bij back-up- of beveiligingsproblemen.

Heeft u computerhulp nodig op afstand? Zie onze computers support pagina voor meer informatie.Remote support nodig?
Klik hieronder op de knop “teamviewer” om in de wachtrij te komen voor een remote sessie.
Neem dan telefonisch contact op met SmartCom op 085-22222460, wij helpen u graag!

Computer support SmartCom