Je ICT en telecommunicatie optimaal beveiligd

Cybercriminaliteit is afgelopen jaren enorm toegenomen. Naar verwachting zal het aantal cyberaanvallen de komende tijd explosief groeien. Niet alleen bij grote bedrijven, vooral bij MKB-ondernemingen en ZZP’ers.

Je moet er toch niet aan denken dat jou dat overkomt? En dat al je ICT- en/of telecommunicatie via ransomware voor onbepaalde tijd volledig lamgelegd is en je door onbekenden gedwongen wordt om een enorm hoog bedrag te betalen?

Ruim 110 miljoen gebruikers ESET-software

Ons advies: denk vooral niet dat jou dat niet zal overkomen maar investeer in de veiligheid en continuïteit van je bedrijf. Als ICT-specialist met jarenlange ervaring op het gebied van beveiliging hebben wij heel bewust gekozen voor dé standaard in beveiliging: het vooraanstaande merk ESET. Met ESET-software hebben onbevoegden geen toegang tot jouw bedrijfsinformatie en kun je overal en altijd volledig veilig online betalen: met elke device, via internet, apps en e-wallets.

ESET-software

Belangrijkste voordelen ESETs meerlaagse bescherming

Bij de geavanceerde meerlaagse beschermingsoplossing van ESET worden meerdere technologieën gebruikt die prestaties en detectie voortdurend in evenwicht houden. We kunnen je heel gedetailleerd alles vertellen over onder meer encryptie en authenticatie maar we beperken ons tot de essentie: via één dashboard biedt ESET software MKB’ers en ZZP’ers een optimale beveiliging. Onderscheidende voordelen van de gevalideerde ESET beveiligings- en beschermingsoplossingen:

Optimale beveiliging van ICT en telecommunicatie

ESET: krachtig multicross platform

Het unieke ESET multicross platform biedt een krachtige beveiliging voor alle systemen/ICT-platformen. Onder meer Microsoft Windows, Apple MacOS, Linux en Android worden ondersteund. ESET software beschermt ook je smartphone en tablet want Mobile Device Management (MDM) voor Android wordt eveneens ondersteund.

Standaardoplossing of (deels) maatwerk

Wat voor jou de beste beveiligingsoplossing met ESET-software is? Dat hangt af van diverse factoren. Elk bedrijf is uniek en kan specifieke wensen of eisen hebben op het gebied van beveiliging. De standaard-uitvoering van ESET beveiligingssoftware onderscheidt zich door een bijzonder compleet pakket aan functionaliteiten en biedt vele flexibele mogelijkheden, ook op het gebied van volledig of gedeeltelijk maatwerk.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Kortom, met de meerlaagse ESET software beschik je over een duurzame ‘all-in’ beveiligingsoplossing voor de hard- en software van je volledige kantoorautomatisering inclusief je mobiele ‘devices’ (smartphones en tablets). Apparaten vervangen of toevoegen? Regelen we in ‘no-time’ voor je.