Ervaren en all-round in slimme ICT- en telecommunicatie-oplossingen

SmartCom Solutions, gevestigd in Soest, is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in ongeveer alle denkbare producten en diensten/oplossingen op het gebied van kantoorautomatisering en telecommunicatie. Zowel ZZP’ers, MKB-ondernemers en grotere ondernemingen maar ook consumenten voorzien we van heldere adviezen in begrijpelijke taal en bieden we slimme oplossingen die hen tijd, moeite en kosten besparen. En die je de zekerheid bieden dat alle componenten optimaal zijn ingeregeld, beveiligd en werken. Eerder gaan we niet naar huis.

Persoonlijke service & ondersteuning

Maar het blijft techniek. Er kan altijd iets verkeerd gaan. Ons team is 24/7 paraat voor service en ondersteuning. En we verhelpen het probleem zo snel mogelijk voor je, op afstand of op locatie. Natuurlijk kan het ook gebeuren dat apparatuur defect of beschadigd raakt. Ook dan kunnen we je prima van dienst zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple iPhones, Apple computers en Samsung smartphones te repareren. Daarnaast repareren we ook andere merken en andere apparatuur waaronder desktop computers, laptops, tablets, printers en overige apparatuur.

Persoonlijke service en ondersteuning

Eén aanspreekpunt voor je ICT en telecommunicatie

Bij ICT en telecommunicatie zijn de verschillende componenten vaak afhankelijk van elkaar. Of beïnvloeden elkaar. Met SmartCom Solutions als totaalpartner heb je slechts één aanspreekpunt. Voor advies maar ook in geval van storingen die snel en goed verholpen moeten worden. We zijn gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

/
ICT/kantoorautomatisering moet je geld opleveren en niet onnodig tijd en geld kosten. Met onze unieke SmartBrix ‘blokkendoos-ICT’ kies je precies wat je nodig hebt. Niet meer. Niet minder. Lekker makkelijk. Maar ook ongekend overzichtelijk. Ook wat betreft maandelijkse kosten.
Lees meer
/
Het aantal abonnementen voor mobiele telefonie is overstelpend. Zie je door de bomen het bos niet meer? We helpen je aan het beste zakelijke abonnement en kunnen je voorzien van de nieuwste smartphone. Die regelen we naar wens voor je. We zijn ook de specialist bij uitstek voor reparaties en VoIP-telefonie (internetbellen).
Lees meer
/
Natuurlijk wil je op kantoor, in je magazijn of in een grote fabriekshal op elke plek altijd verzekerd zijn van een stabiele internetverbinding. Kies dan voor ons unieke managed internet-abonnement. Defecte Wifi-apparatuur wordt door ons direct vervangen en opnieuw geïnstalleerd.
Lees meer
/
Het is niet anders: cybercriminaliteit rukt schrikbarend op. Niet alleen multinationals ook steeds meer ZZP’ers, middelgrote en grote bedrijven krijgen in toenemende mate te maken met besmetting van hun data en apparatuur en worden gegijzeld door malware. Met onze beheerde ESET-software kies je voor zekerheid en continuïteit.
Lees meer
/
Tien tegen een dat je niet het juiste hostingpakket hebt voor je website of webshop. Waardoor je niet beschikt over de juiste functionaliteit, capaciteit en beveiliging. En wellicht teveel betaalt. Onze hosting-adviseurs helpen je graag aan een perfect passend zakelijk hostingpakket.
Lees meer
/
Vele ondernemers gaan er onterecht vanuit dat alle data in hun Microsoft365-omgeving automatisch wordt opgeslagen in de Cloud. Met ons scherpgeprijsde back-up maandabonnement wordt zowel al je data als je e-mail opgeslagen in een Nederlands datacenter.
Lees meer