Onafhankelijke specialist in mobiele en vaste telecommunicatie

Of je nu ZZP’er bent, een bedrijf hebt met 5 medewerkers of een onderneming leidt met 30 of meer medewerkers, je moet volledig kunnen vertrouwen op je telecommunicatie. Dat geldt voor je mobiele telefonie maar ook voor je vaste telefonie. En voor de combinatie van vaste en mobiele telefonie. Hierbij is niet alleen de hardware (smartphone, tablet of telefooncentrale) van belang, de keuze van het juiste abonnement is minstens zo belangrijk. Sterker nog, die is van doorslaggevend belang. Want je kunt natuurlijk een supergoedkoop telefonie-abonnement afsluiten, maar ben je er dan van verzekerd dat je naar wens gebruik kunt (blijven) maken van je apparatuur en de verschillende services?

Onafhankelijke specialist in mobiele en vaste telecommunicatie

Jouw objectieve gids in telefonie-abonnementen

Er zijn tal van providers en er is een overstelpend aantal telefonie-abonnementen die helaas maar al te vaak uitblinken door onduidelijkheid. Hoe verzeker je jezelf van het beste abonnement voor je smartphone of tablet? Of voor je digitale telefooncentrale (VoIP)? Heel gemakkelijk: met SmartCom.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van telecommunicatie/telefonie, zijn volledig onafhankelijk en geven je een objectief advies met een glasheldere uitleg. Afhankelijk van je wensen en eisen leggen we vaak 2 of 3 mogelijkheden inclusief de bijbehorende kosten aan je voor. Wij zijn jouw gids, maar uiteraard bepaal jezelf waar je voor kiest.

Je wilt het best passende telefonie-abonnement? Bepaal voor eerst jouw wensen op dit gebied en bekijk op internet alvast welk abonnement wellicht interessant is qua mogelijkheden en prijs. Neem vervolgens vrijblijvend contact met ons op of kom voor advies naar onze SmartCom Store in Soest. We nemen alle tijd voor je en in onze showroom laten we je desgewenst de nieuwste merken en modellen smartphones zien.

/
/
/
/