Reparatie van je computer in vertrouwde handen

Het team van SmartCom heeft ruim 25 jaar ervaring in het vakkundig en snel repareren van computers. Als all-round en geautoriseerd specialist repareren wij vrijwel alle bekende computermerken. Denk bijvoorbeeld aan Apple, Microsoft of HP. Om je te verzekeren van een probleemloze werking en het eventuele behoud van je fabrieksgarantie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Op onze computer reparatie werkzaamheden krijg je minimaal 6 maanden garantie.

Computerproblemen oplossen

Meest voorkomende ICT / computerproblemen

De service engineers van SmartCom kunnen je onder meer van dienst zijn bij het verhelpen van de volgende meest voorkomende computerproblemen:

Serviceplan voor je computer of tablet

Heb je een (acuut) computerprobleem of een computer reparatie nodig? Bijvoorbeeld als gevolg van valschade of door een harddiskcrash? Een ongelukje kan iedereen overkomen en kan kostbaar zijn. Ongevallen met je computer in huis en gevolgschade zijn meestal niet gedekt door je inboedelverzekering. Dat geldt onder meer bij het verliezen van je data na een computercrash en bij een defect beeldscherm na een val. SmartCom heeft voor dergelijke schades een ideaal serviceplan voor je computer of tablet. Vraag vrijblijvend nadere informatie via info@smartcom.nl