Zakelijke objectbeveiliging: zeker geen overbodige luxe

Criminelen hebben het niet alleen gemunt op je data en toegang tot je apparatuur, hun ‘collega’s’ hebben ook grote belangstelling voor je de apparatuur zelf bij je thuis of op kantoor. Lees de krant er maar op na. Naast cybercriminaliteit neemt ook het aantal fysieke inbraken steeds meer toe. Ons advies daarom: zorg voor een goede digitale en fysieke beveiliging.

Kleine en grote bedrijven en organisaties kiezen steeds vaker voor camerabeveiliging om inbraak, diefstal en vandalisme te voorkomen, te beperken en te registreren. In samenwerking met onze businesspartner HarCoS, dé specialist in objectbeveiliging, bieden we een bijzonder compleet pakket geavanceerde producten en diensten op het gebied van professionele objectbeveiliging. Voor optimale zekerheid wordt uitsluitend gewerkt met toonaangevende merken waaronder Hikvision en Abus.

Uiteraard verzorgen gecertificeerde monteurs zowel de installatie, reparaties als het (periodieke/preventieve) onderhoud.

Objectbeveiliging op maat

Op basis van je specifieke wensen, mogelijkheden en budget wordt in overleg een compleet beveiligings- systeem samengesteld dat perfect is toegesneden op jouw specifieke situatie. Tot het assortiment behoren onder meer:

NCP-erkend beveiligingsbedrijf

Alle geleverde beveiligingsapparatuur en -systemen voldoen aan de hoge, door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) vastgestelde eisen. Met deze NCP-erkenning ben je verzekerd van: